Zāģmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80

Albionus, SIA

Ganību dambis 24d, Rīga LV-1005
Kokmateriālu tirdzniecība

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Šķelda, skaidas, taras dēļi, zāģmateriāli . Piesūcinātas pārmiju bruses, tiltu bruses, gulšņi., , sausi kokmateriāli, ēvelēti zāģmateriāli , ēvelēti kokmateriāli, žāvēti un ēvelēti zāģmateriāli , žāvēti

Almo Hardwood, AS

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Mēs ražojam un pārdodam cietkoksnes izstrādājumus šādos veidos:: • Zāģēti un ēvelēti zāģmateriāli • Šķērsgriezuma elementi • Ēvelēti komponenti • Malu līmēti paneļi

 

Alu Systems, SIA

Āne, Celtnieku 30, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Kokmateriālu tirdzniecība

Amrams, SIA

Kārļmuiža, "Alkšbirzes" , Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270
koksnes pārstrāde, iepērk zāģbaļķus, kokmateriāli, gatera pakalpojums, gateris, zāģētava, kokzāģētava, zāģmateriāli

Anipsis, SIA, zāģmateriāli, malka

Mežapurva 1, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kokzāģētava Rīgā. Zāģmateriālu ražošana un tirdzniecība. Antiseptēšana, ēvelēšana. Koka izstrādājumi.

Apstrāde, IK

Priekuļi, Izmēģinātāju 1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Cēsis, Kāpnes Priekuļi, trepes, logi, koka logi, koka logu rāmji, augstas kvalitātes kokmateriāli, zāģmateriāli

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Arik, SIA

Lapskalna 18, Jelgava, LV-3007
Kokmateriāli, zāģmateriāli Jelgavā.

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

Ave MTP, SIA

Cesvaines 30, Madona, Madonas nov. LV-4801
sagataves, mēbeļu detaļas, bērza apaļkoksne, bērza apaļkoksne, ēvelēts bērzs, bērza zāģbaļķi, bērzu zāģmateriāli

AŠI, SIA

Rutki, "Zaķīši" , Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Kokmateriāli, zāģmateriāli , gatera pakalpojumi, zāģēšanas pakalpojumi, brusas, dēļi, pēc individuāla

BCE, SIA

Viskaļu 78b, Jelgava LV-3008
Zāģmateriāli , kokmateriāli, apdares dēļi, kokmateriālu tirdzniecība  

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

BSW Latvia, SIA

Rumbula, Granīta 24, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-1057
Kokapstrāde

Baltic Arbor, SIA

Miera 36, Rīga LV-1001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Bastions Trasts Trade, SIA

Lašu 1-5, Jūrmala LV-2010
Kokmateriālu tirdzniecība

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Žāvēti un dabīga mitruma skuju un lapukoku zāģmateriāli plaši pieejami pie ražotājiem un tirdzniecības vietās. Tiek ražoti dažāda garuma un biezuma antiseptizēti un impregnēti dēļi, brusas, līstes un latas. Piedāvājumā arī koksnes apstrādes blakusprodukti un to izstrādājumi - skaidas, šāļi, kokskaidu briketes, kurināmā šķelda un granulas.