Zāģmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80

Bervian Company Commerce, SIA

Emīlijas Benjamiņas 10-34, Rīga LV-1050
Kokmateriālu tirdzniecība

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Brasta Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
Duškabīņu montāža, hidroizolācijas starplikas, bezazbesta šīferis, betona šīferis, viļņotās loksnes, duškabīne, tvaika izolācija, hidroizolācija, difūzmembrānas, nestandarta duškabīnes, AKCIJA, akcijas, vēja barjera slīpiem māju jumtiem, vēja barjera slīpām māju sienām, tvaika izolācijas plēves sienām, plēves jumtiem,

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Bākūži AB, SIA

"Kalna Muižnieki" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Guļbūves, guļbūves Madona, Madonas guļbūves, guļbūves mājas, guļbūves pirtis, pirts, pirtis, pirts ražošana, māju būvniecība, celtniecība, kokapstrāde, kokapstrāde Madona, ozola galdi, koka galdi, galdi iekštelpai, galdniecība, galdniecība Madona, galdniecība Sarkaņos, galdnieks, galdniecības pakalpojumi, Mobilais gateris, mobilā
1

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Cietkoks, SIA

"Betta" , Kandavas pagasts, Tukuma nov., LV-3120
Bērza zāģmateriāli , zāģbaļķi, apaļkoki, iepērk, pērkam zāģbaļķus, apaļkokus, Kurzemē, Tukuma rajonā,

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

DHL Latvia SIA, Global Forwarding Latvija

Plieņciema 35, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Saliktās kravas. Pilno un salikto jūras konteineru, FCL, LCL, Avio kravu pārvadājumi, Starptautiskie pa jūru, pa gaisu. Jūras kravu pārvadājumi. imports, eksports, kokmateriālu eksports jūras konteineros uz Koreju, zāģmateriālu eksports, Japānu, Ķīnu, Indiju, ASV, Eiropu, imports no Ķīnas, konteineri. DHL Global Forwarding vadošais jūras un

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

DLLA, SIA

"Landzāni" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Kokapstrāde

DV Pellet, SIA

Garciems, Sumbru 10, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Danfort Wood, SIA

Jūrmalas gatve 144d, Rīga, LV-1029
Terases dēļi, Koka starpsienas, Pirts iekšējās apdares dēļi, Aplodas, Grīdas līstes, grīdlīstes, Ēvelēti zāģmateriāli

Dižceriņi, SIA

Ceriņu 1, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Birstošās kravas, birstošo kravu pārvadājumi, birstošo kravu transports, beramās kravas, beramo kravu pārvadājumi, beramo kravu transports, grants, smilts, šķembu pārvadāšana, graudu pārvadāšana, zāģmateriālu pārvadāšana, autotransporta pakalpojumi, Tehniskās apkopes, metināšana, ritošās daļas remonts, eļļas maiņa, sakabes ierīču

Dižkoks, SIA

Strauta 4, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. ZāģmateriāliZāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

Žāvēti un dabīga mitruma skuju un lapukoku zāģmateriāli plaši pieejami pie ražotājiem un tirdzniecības vietās. Tiek ražoti dažāda garuma un biezuma antiseptizēti un impregnēti dēļi, brusas, līstes un latas. Piedāvājumā arī koksnes apstrādes blakusprodukti un to izstrādājumi - skaidas, šāļi, kokskaidu briketes, kurināmā šķelda un granulas.